Στόλος Οχημάτων – Μηχανημάτων Έργων

Η εταιρεία Διον Τεχνική Α.Ε διαθέτει το μεγαλύτερο και πληρέστερο στόλο οχημάτων και μηχανημάτων έργων στην Ελλάδα έχοντας περισσότερα από 550 μηχανήματα/οχήματα. Στόχος μας είναι να έχουν οι πελάτες μας στην διάθεσή τους έναν εμπλουτισμένο και σύγχρονο εξοπλισμό και μία ολοκληρωμένη εμπειρία στην υλοποίηση των έργων τους.

Εκχιονιστικά

Η Διον Τεχνική Α.Ε. διαθέτει στη διάθεση της πάνω από 170 εκχιονιστικά αντιρρυπαντικής τεχνολογίας,. Επιπρόσθετα διαθέτει 25 φορτωτές και φρέζες αποχιονισμού.

Απορριμματοφόρα

Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 80 απορριμματοφόρα οχήματα με κάμερες οπισθοπαρατηρήσεως και δυνατότητα αποκομιδής απορριμμάτων από όλους τους κάδους  απο 120 έως 3200 Lt.

Hook Lift (Γάντζοι)

Η Διον Τεχνική Α.Ε. διαθέτει 12 οχήματα μεταφοράς απορριμμάτων, τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Χρησιμοποιούνται ως μεταφορείς οικιακών απορριμμάτων με ανοικτά ή κλειστά containers.

Αποφρακτικά Μηχανήματα

Η Διον Τεχνική Α.Ε. διαθέτει πάνω απο 9 οχήματα αποφρακτικά μηχανήματα διαφόρων μεγεθών. Έχουν παροχή νερού με πίεση 330 bar έτσι ώστε να καθαρίζονται φρεάτια και αγωγοί διαφορετικών διαμετρημάτων και με αναρρόφηση.

Συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού

Η Διον Τεχνική Α.Ε. επιτυγχάνει την υπηρεσία αυτή με την χρήση καλαθοφόρων μηχανημάτων με δυνατότητα ανύψωσης έως και 22 m.

Μηχανήματα Καθαρισμού

Η Διον Τεχνική Α.Ε. διαθέτει πάνω από 13 σάρωθρα,μηχανικά και απορροφητικά, με κεντρική σκούπα και δύο πλευρικές. Τα αναρροφητικά σάρωθρα έχουν ικανότητα αναρρόφησης 280 m³ ανά λεπτό.

Συντήρηση Πρασίνου Μηχανήματα

Η Διον Τεχνική Α.Ε. επιτυγχάνει αυτή την υπηρεσία με τύπου Unimog Χορτοκοπτικά μηχανήματα με δυνατότητα ταυτόχρονης κοπής. περισυλλογής και απομάκρυνση των ομμένων κλαδιών με αναρρόφηση.Το πλάτος κοπής φτάνει τα 1,25 m αμφίπλευρα.

σπαστηρεσ

Η εταιρεία μας διαθέτει και σπαστήρες για την διαχείριση ογκωδών απορριμμάτων, αντικειμένων και αδρανών υλικών. Στο πλαίσιο των εργασιών πρασίνου, διαθέτουμε και σπαστήρες βλάστησης.

χωματουργικα μηχανηματα & αρπαγεσ

Η Διον Τεχνική Α.Ε. διαθέτει εξοπλισμό για έργα εκσκαφών με μικρούς και μεγάλους εκσκαφείς, τσάπες και τσαπάκια, φορτωτές και ανατρεπόμενα φορτηγά.

μηχανολογικοσ εξοπλισμοσ ασφαλτικων εργασιων

Η Διον Τεχνική Α.Ε. διαθέτει τα τελευταία χρόνια στον μηχανολογικό της εξοπλισμό και μηχανήματα που συμμετέχουν σε εργασίες ασφαλτικών. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουμε ένα ασφαλτικό συγκρότημα, ένα hot-box (επουλωτικό λάκκων), ασφαλτομίξερ, finisher, οδοστρωτήρες, φρέχες ασφαλτικού, μπετονιέρες και φυσικά εξοπλισμό διαγράμμισης.

φορτηγα μεταφορων

Η εταιρεία μας διαθέτει έναν σημαντικό αριθμό φορητγών μεταφορών που βοηθουν στην υλοποίηση των έργων και την μεταφορά του υπόλοιπου εξοπλισμού, όπως τράκτορες, πλατφόρμες, επικαθήμενα, συρόμενα φορτηγά, κλαρκ και γερανούς.

παγιοσ εξοπλισμοσ

Η Διον Τεχνική Α.Ε. έχει ενσωματώσει στον εξοπλισμό της και έναν πάγιο εξοπλισμό, οποίος συνοδεύει όλες μας τις παρεχόμενες υπηρεσίες εξασφαλίζοντας τις απαιτούμενες συνθήκες για το προσωπικό μας άλλα και τους διερχόμενους χρήστες των αυτοκινητοδρόμων. Αυτός αποτελείται απο κλούβες, οχήματα περιπολίας και FLR.