Έργα Οδοποιίας

Στον τομέα των ασφαλτικών έργων, η δημιουργία ανθεκτικών και ολοκληρωμένων οδικών επιφανειών είναι τέχνη την οποία υψώνουμε σε επίπεδα αριστείας. Με την εμπειρία μας στην ασφαλτόστρωση, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε ασφαλείς και τεχνικα άρτιους δρόμους. Κάθε εργασία μας αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την ασφάλεια, επιδιώκοντας να αφήσουμε πίσω μας όχι μόνο οδούς, αλλά και εντυπώσεις που διαρκούν.

Η διαδικασία είναι ένας συγκερασμός ακριβείας και συνεργασίας, όπου η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας συναντώνται για να δημιουργήσουν επιφάνειες που αντέχουν στο χρόνο. Καθώς καλύπτουμε κάθε λεπτομέρεια, από την διάνοιξη, την προετοιμασία του εδάφους μέχρι την τελική στρώση και φυσικά την διαγράμμιση, προσθέτουμε όχι μόνο ασφάλεια κάτω από τα ελαστικά, αλλά και ποιότητα σε κάθε χιλιόμετρο του δρόμου.

Η Διον Τεχνική Α.Ε. διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για την εκτέλεση της κάθε ανάγκης καθώς έχουμε στην κατοχή μας φορητό ασφαλτικό συγκρότημα που μπορεί να καλύψει όλες τι γεωγραφικές περιοχές.