ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Στην Διον Τεχνικη Α.Ε. αναγνωρίζουμε τη σημασία της σωστής και συνεπούς διαχείρισης έργων. Επενδύουμε σε υτήν τη διαδικασία για να εξασφαλίσουμε την ακρίβεια και τη φροντίδα κάθε έργου.
Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε την ευελιξία για να προσαρμόζονται οι υπηρεσίες μας στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Η δέσμευσή μας στην συνέπεια εξασφαλίζει προσεγμένα αποτελέσματα σε κάθε έργο.
Συνδυάζοντας τη δέσμευσή μας στη διαχείριση έργων με ευελιξία, εξασφαλίζουμε ομαλή εμπειρία για τους πελάτες μας και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στη εταιρεία μας η ασφάλεια είναι όχι απλά προτεραιότητά μας, αλλά και βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας μας με προτεραιότητες και αξίες. Επενδύουμε συνεχώς σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και Μ.Α.Π. (Μέσα Ατομικής Προστασίας) για το προσωπικό μας, ενώ η εξασφάλιση της ποιότητας διασφαλίζεται μέσω της ανταλλαγής ανατροφοδοτήσεων από την ομάδα μας. Διαθέτουμε πιστοποιητικά ISO, ενισχύοντας την αδιάκοπη πορεία μας προς την υψηλότερη ποιότητα. Η ασφάλεια δεν είναι απλώς υπόχρεωση, αλλά δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Στη Διον Τεχνική Α.Ε. στοχεύουμε στο καινοτόμο και επαγγελματικό μέλλον. Σε μια εποχή που η τεχνολογία προχωρά με αστραπιαίους ρυθμούς, επιδιώκουμε την καινοτομία και επενδύουμε στην τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας. Η ομάδα μας αποτελείται από συνολικά 100 επαγγελματίες με ειδικότητες από Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Αυτό μας καθιστά τεχνολογικά ενημερωμένους και εξειδικευμένους, εγγυώμενους υψηλή ποιότητα σε κάθε πτυχή των εργασιών μας.
Καινοτόμοι, ενημερωμένοι και πάντα κοιτάζοντας στο μέλλον!